| Nagy R Attila | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-11 12:04:41 (310) | Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy segítségetekkel (is) körvonalazódik a szinte "0-24 KSZ" közvetítő csapat. Mivel itt is jelentkeztetek, jelöltetek, ez nagy segítség volt a Kékszalag Fesztivál szervezőinek.
KÖSZÖNÖM!
Idén a következő kollégák vesznek részt a kékszalag.hu, Füred TV, és a környező városok kivetítőin futó műsorban:
-Ruják István RUJI (kékszalag percről-percre szárazon és vízen)
- Szaniszló Péter SZANYA (beharangozó, esélyek, hajók, versenyzők, helyzetjelentések a vízről)
- Pallay Tibor PALLUS (beharangozó, esélyek, hajók, versenyzők, helyzetjelentések a vízről)
- Fraknói András (beharangozó, esélyek, hajók, versenyzők, helyzetjelentések a partról)
- Erdős Géza (x-trame) (közvetítés a stúdióból)
- Székely Nagy Katalin KATA (Fesztivál háttér események, hírek a szakmából és azon kívül, a partról)
- és jómagam
Amiben még súghatnátok.
Helyi közvetítésiben segítség:
- csak hang: Balatonkenese, Siófok, Szántód, Tihany, illetve a VIP és a Média hajón
- kép és hang: Keszthely
Üdv:
Rozsda | | (Előzmény : 307) |
|
|
| 3.14-3.14 | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-04 07:27:02 (308) | Látod Balázs én írtam neked, hogy ez így van. Most már csak azt kellene tisztázni, hogy miért akarják, hogy a 35'nál nagyobb katamarán nem indulhat, talán azért, mert a lezsírozott esélyes csk 35' tudott szerezni a szalagra.
A kiírás ebben sem egyértelmű. | | (Előzmény : 306) |
|
|
| tbalazs | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-02 21:46:58 (306) | Ma de. rövid levélváltás során tisztáztuk Csernussi úrral, hogy kimaradt a "tőkesúlyos".
Példamutató gyorsasággal korrigálták a hibát.
Bárcsak a könnyítéseket is tető alá lehetne hozni...
tbalazs | | (Előzmény : 304) |
|
| bulldog | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-02 19:38:11 (305) | | A Kékszalag Facebook oldalán rákérdeztem a könnyítésre. Azt a választ kaptam, hogy a következő elnökségin megtárgyalják és a versenyutasításban megoldják. |
|
| SzNKata | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-02 17:57:21 (304) | "A Kékszalag versenyeken tőkesúlyos, valamint 25 m2 vagy annál nagyobb orr-és nagyvitorla összfelületű alapvitorlázattal (az osztályelőírásban vagy a felmérési dokumentációban rögzítettek szerint) rendelkező uszonyos hajók indulhatnak."
Ez a legfrissebb megfogalmazás, reméljük így már érthető lesz :) | | (Előzmény : 298) |
|
|
| Lázár Csaba | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-02 16:50:07 (302) | Szerintem ez nem vonatkozik Rád. Én úgy értelmezem, hogy egytestű tőkrsúlyos vagy 25nm-nél nagyobb.
Tehát vagylagos a dolog.
Ha egytestű tőkesúlyos a hajód, márpedig a B18 az az, akkor a fogalmazás szerint simán nevezhetsz.
Szerintem. | | (Előzmény : 297) |
|
| Konok314 | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-02 15:15:26 (301) | Erre tényleg mi szükség volt? És ráadásul csak így csendben, feltűnés nélkül 2 szót kihagyva a kiírásból? Én azért bízom benne, hogy ez csak nyomdahiba :-)
|
|
|
| tbalazs | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-01 22:29:52 (299) | nemnem
tavaly még így volt:
A „Kékszalag” versenyeken csak egytestű, tőkesúlyos vagy 25 m2 és annál nagyobb orr és
nagyvitorla összfelületű (alapvitorlázatú) hajók indulhatnak
Tehát "tőkesúlyos vagy....
Azt értem, hogy idén a többtestűek miatt az "egytestű tőkesúlyost" ki kellett venni. Azonban ha van egy csepp jó szándékuk, így módosítanak:
A „Kékszalag” versenyeken egytestű - tőkesúlyos vagy 25m2 és annál nagyobb orr és
nagyvitorla összfelületű (alapvitorlázatú) hajók -, vagy többtestű - 25 m2 és annál nagyobb orr és nagyvitorla összfelületű...stb
| | (Előzmény : 298) |
|
|
| tbalazs | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-01 19:26:56 (297) | Nekem kifejezetten megkönnyítették a nevezési procedúrát a min. 25nm össz. vitorlafelület kritériummal.
Oda sem kell mennem nevezni.
B-18-asom van.
Sájsze.
Versenyen kívül fogok végig menni, és megszámolom, hány min. 25 nm-est előzök meg. Csakazértis.
tbalazs |
|
|
|
|
| htibor01 | válasz erre | adatok | e-mail | 2010-03-01 14:08:12 (293) | Sziasztok!
A versenykiírás szerint csak a 25m2-nél nagyobb vitorlázattal rendelkező hajók indulhatnak. Az APEH csak letölti a nevezési listát, és lehet küldeni a csekkeket. |
|
|
|